10-05-09

After-dinner drinks - Andrew Jefford

after

Op de achterflap van het boek:
Eén van de beste manieren om een grandioze maaltijd af te sluiten, de spijsvertering op gang te helpen en een avond onvergetelijk te maken: het luxe genot van een after-dinner drink.
Het aanbod aan after-dinner drinks is onuitputtelijk. Naast de bekende klassiekers, zoals armagnac, cognac en whisky, hebt u de keuze uit grote likeuren die zijn gebaseerd op oeroude kruidenelixers. Ook bijproducten van wijn, zoals marc en grappa, zijn geliefde digestieven. En rum, tequila en calvados of met alcohol versneden wijnen, zoals port en madera, mogen zeker niet ontbreken in uw drankkast. Of wat dacht u van de moderne likeuren die zijn gebaseerd op de onweerstaanbare combinatie van room en alcohol?
De keuze aan after-dinner drinks is nog nooit zo divers geweest als tegenwoordig.
Als u dit boek binnen handbereik houdt, hoeft geen enkele maaltijd meer met alleen koffie te eindigen.

Mijn mening over het boek:
Ne lekkere digestief gaat er wel in ook al moet ik toegeven dat ik daar weinig kennis van heb. Eigenlijk ben ik meer een bier en wijn-liefhebber maar soms mag het ook wel eens wat sjieker zijn. ;o)). Boekje met leuke weetjes die dan ook leuk zijn om aan tafel te laten horen of mee te kunnen klappen al zal ik hier wel nooit een echte kenner worden, is goed voor een keer op een weg bij feestelijke maaltijden waarbij iets extra’s gepast is. Ik kan wellicht evengoed of zelfs meer nog genieten van een goeie frisse Duvel ma da zullen digestiefliefhebbers niet graag horen natuurlijk.

19:08 Gepost door LaSonrisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.