29-05-09

Hoera, ik ben single! - Marc. St. Camille & Lou Moretti

single

Op de achterflap van het boek:
Doodmoe van het daten? Zit je gevangen in een relatie? Voel je je verplicht te trouwen? Bang om alleen te zijn?
De oplossing heb je in handen: lees "Hoera, ik ben single! Het boek dat laat zien hoe leuk het eigenlijk is om single te zijn. Haal opgelucht adem. Vier dat je alleen bent! Je hoeft je niet opgelaten of beschaamd te voelen omdat je single bent. Je vrijgezellentijd kan de beste tijd van je leven zijn! Vol fantastische ervaringen, zelfontplooiing en GELUK!
Lou Moretti is arts in Chicago en leeft met zijn twee katten samen, die hem nooit afwijzen en niet klagen over zijn reizen, audio-verslaving en vrienden. Marc St. Camille is een blije single uit New York die in alle vrijheid zijn creatieve hobby’s kan beoefenen en zijn reislust nooit hoeft te temperen voor een partner.

Mijn mening over het boek:

Pffffffff, ik weet niet goed wat ik er van moet denken. ’t Is zeker niet zo dat je na het lezen van dit boek er voor 100% van overtuigd bent dat een leven als single het van het is. Eén iets komt wel heel duidelijk aan bod single zijn is niets om je voor te schamen en veel beter dan je laten wegduwen in een slechte relatie. Vastklampen aan relaties uit angst om alleen te zijn is so wrong! Helaas kan ik dat alleen maar bevestigen. Een tijdje bewust single is trouwens de beste leerschool om jezelf beter te leren kennen en te werken aan jezelf. Was van jezelf houden niet de eerste stap naar een succesvolle relatie?

17:24 Gepost door LaSonrisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.