01-08-09

100% Positivo Het geheim van optimisme - Leo Bormans

cover_positivo

Op de achterflap van het boek:
Gemiddeld noemen we ons voor 69% optimist. Dat kan beter! 100% Positivo legt de lat ironisch hoog, maar als we er allemaal tien procent kunnen bijdoen, worden we zonder twijfel gezonder, succesvoller en gelukkiger. Om dat te bereiken krijg je in dit boek heldere inzichten en meer dan honderd concrete tips. Optimisme kun je leren!
Leo Bormans toont je met sterke en persoonlijke verhalen het geheim van optimisme. Hij gebruikt voorbeelden uit zijn eigen leven, zijn werk als journalist en organisator en uit het supergewone dat ons omringt. Leesplezier gegarandeerd voor iedereen die ergernis wil omzetten in verwondering en verantwoordelijkheid. Het glas is meer dan halfvol!

Mijn mening over het boek:
Optimisme verrijkt je leven ongetwijfeld. Gedachten zijn krachten daar ben ik rotsvast van overtuigd. Positieve gedachten zijn 100 keer krachtiger dan negatieve die ons bij overheersing makkelijk neerhalen. Put kracht uit het positieve en zeg vaarwel tegen het negatieve zo maak je niet alleen je eigen leven maar ook dat van de mensen rondom je een stuk mooier en leuker. De tips van Bormans zijn vaak heel simpel en eenvoudig toe te passen het zou jammer zijn om het niet te proberen. Het boek straalt optimisme uit, het is heel kleurrijk en bevat heel veel foto-materiaal van lachende mensen die geluk uitstralen en bewijzen dat optimisme werkt. It’s a way of live go for it!

 

11:03 Gepost door LaSonrisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.