02-08-09

Verhalen om over na te denken Inspirerende levenslessen - Jorge Bucay

verhalen

Op de achterflap van het boek:
In zijn vorige boek, Laat me je een verhaal vertellen, leidde Jorge Bucay de lezer over de magische paden van voorouderlijke verhalen. In zijn nieuwste boek voert hij ons mee op zijn reis langs verschillende typen mensen die op een bijzondere manier de grote en kleine waarheden van het leven ontdekken.
Verhalen om over na te denken is een verzameling sprookjesachtige vertellingen en inspirerende gedichten. Ze zijn soms confronterend, laten ons ook lachen om onszelf, en brengen ons altijd verder in onze zoektocht naar ons ware zelf.

Mijn mening over het boek:
Leuk boekje en ideaal als vakantie-literatuur. De verhaaltjes zijn kort en als lezer kies jezelf waar je wel of niet bij stil wenst te staan. Het ene verhaal spreekt je logischer wijze meer aan dan het andere. Dat die keuze in handen van de lezer ligt vind ik wel een meerwaarde. Sommige verhaaltjes zijn heel raak en bevatten grote wijsheden maar of je ze nu wil of niet wil of nog niet kunt zien het is niet erg de verhaaltjes op zich blijven meestal ook leuk. Boekje waar ik van genoten heb en sommige verhaaltjes ga ik in mijn achterhoofd houden en doorgeven… Dat doorgeven is volgens mij ook een stukje wat de auteur met het boekje poogt te doen mensen aanzetten om wijsheid niet voor zich te houden maar ook met anderen te delen, want het is een feit dat echte wijsheid sterker wordt als je het met anderen kunt delen en toepast.

 

11:00 Gepost door LaSonrisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hey
Mooi verslagje.
Heb jij per toeval ook zijn vorig boek "laat me je een verhaal vertellen"?
Ben er hopeloos op zoek naar, maar nergens meer te vinden.

Veel succes met je blogje!

Groetjes
Jan

Gepost door: Jan | 16-02-10

Wijsheid delen? Ben je bereid het boek te verkopen? wat moet het kosten?

Groet Frans Polman
0628552988

Gepost door: Frans Polman | 21-10-10

De commentaren zijn gesloten.