18-08-09

Eclips - Stephenie Meyer

eclipse

Op de achterflap van het boek:
‘Bela?’ Achter me hoorde ik Edwards zachte stem. Hij trok me meteen in zijn armen en kuste me opnieuw. Deze kus maakte me bang. Er zat te veel spanning in, zijn lippen drukten te vurig tegen de mijne – alsof hij bang was dat we nog maar weinig tijd hadden.
Seatle wordt geplaagd door een serie mysterieuze moorden. Vampier Victoria zint nog steeds op wraak. Ze lijkt niet te stoppen. Bella is in groot gevaar. Daarnaast kampt Bella met een levensgroot dilemma. Ze moet kiezen tussen haar liefde voor Edward en haar vriendschap met Jacob. Door deze beslissing dreigt de eeuwenlange strijd tussen vampiers en weerwolven weer op te laaien. Na haar eindexamen staat ze voor nóg een keuze, de belangrijkste in haar leven: die voor het leven, of voor de dood.
Eclips is het lang verwachte vervolg op de wereldwijde bestsellers Twilight en Nieuwe Maan en is het derde deel in het passionele en meeslepende liefdesverhaal van Bella en Edward.

Mijn mening over het boek:
Misschien wel de spannendste van de drie niet alleen omdat er heel wat vampieren Bella op de hielen zitten maar vooral ook door de persoonlijke keuzes die ze dreigt te moeten nemen. Het leven is een aaneenschakeling van keuzes maken maar toch wegen bepaalde keuzes meer door dan anderen. Keuzes die de rest van je levensloop bepalen. Iedereen wordt er vroeg of laat mee geconfronteerd en vaak zijn dit geen aangename momenten. Spannend en ik ben er nog niet uit of ik nu de vampieren dan wel de weerwolven het leukste vind.

 

12:15 Gepost door LaSonrisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Je hebt een pracht van een site, vol leuke tips.

Dankjewel! :)

Gepost door: Fairytalegirl | 25-08-09

Twilight-addict Ik heb enkel nog maar de eerste twee geleden, maar volgende week een weekje vakantie en dan pak ik delen 3 en 4 mee, ik ben benieuwd, serieus verslavend, deze reeks :-))

Gepost door: Josie | 26-08-09

Komt er nóg een vervolg na eclipse?

xxx

Gepost door: Laura | 12-09-09

De commentaren zijn gesloten.