18-08-09

Nieuwe Maan - Stephenie Meyer

nieuwe maan

Op de achterflap van het boek:
‘Verdorie’, mompelde ik toen ik mijn vinger openhaalde aan het papier. Een druppeltje bloed welde op uit de kleine wond. Toen gebeurde alles in een stroomversnelling.Edward stortte zich op me en gooide met over de tafel. Ik viel met een klap op de grond naast de piano, in de puntige glasscherven. Versuft en gedesoriënteerd keek ik op van het helderrode bloed dat uit mijn arm gutste… recht in de koortsachtige ogen van zes vampiers die ineens dorst hadden. Voor Bella Swan is slechts één ding belangrijker dan het leven zelf: Edward Cullen. Maar verliefd zijn op een vampier is nog veel gevaarlijker dan ze ooit had kunnen denken. Edward heeft Bella al eens gered uit de klauwen van een slechte vampier, maar nu hun gewaagde relatie alles wat hen lief is bedreigt, komen ze pas echt in de problemen.
Een onweerstaanbare combinatie van romantiek en spanning met een bovennatuurlijk tintje. Gepassioneerd, meeslepend en vol verrassende wendingen. Dit adembenemende liefdesverhaal tussen een vampier en een mens houdt miljoenen mensen wereldwijd in zijn ban.

Mijn mening over het boek:
Wat mij betreft de beste van de drie reeds uitgekomen delen van dit vampierverhaal. Vooral het proces van iemand niet kunnen loslaten, wordt sterk uitgespeeld. Heel herkenbaar voor mij en vandaar dat dit deel wellicht net iets meer appreciatie krijgt dan Twiligt en Eclips. Het verhaal is ook zoals in deel één zeer spannend. Deze reeks vind ik echt ideaal om te lezen in mijn verlof, pure ontspanning en mijn fantasie kan ook de vrije loop gaan.

 

12:07 Gepost door LaSonrisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.