18-08-09

Twilight - Stephenie Meyer

twilight

Op de achterflap van het boek:
Bella is er absoluut van overtuigd dat Edward levensgevaarlijk is, maar ook dat ze onvoorwaardelijk en onherroepelijk verliefd op hem is.
Ik heb nooit echt nagedacht over hoe ik dood zou gaan, hoewel ik daar de laatste maanden redenen genoeg voor had. Maar zelfs al had ik dat gedaan, dan nog zou ik nooit bedacht hebben dat het zo zou gaan. Ik staarde met ingehouden adem naar de andere kant van de lange ruimte, in de donkere ogen van de jager, die vriendelijk terugblikte. Het was wel een goede manier om dood te gaan; in plaats van iemand anders, iemand van wie ik hield. Nobel, zelfs. Dat zou toch wat waard moeten zijn.
Als Isabella Swan naar het regenachtige Forks verhuist en de mysterieuse en aantrekkelijke Edward Cullen ontmoet, neemt haar leven een spannende en angstige wending. Edward, met zijn krijtwitte huid, gouden ogen, betoverende stem en bovennatuurlijke gave, is zowel onweerstaanbaar als ongenaakbaar. Tot nog toe heeft hij zijn ware identiteit verborgen weten te houden, maar Bella is vastbesloten achter zijn duistere geheim te komen.
Zeer verleidelijk en adembenemend spannend. Twilight houdt je tot ver na de laatste pagina in zijn greep. Gelukkig is er een vervolg: Nieuwe Maan.

Mijn mening over het boek:

De laatste regels op de achterflap zeggen voldoende en zijn waar. Twilight is een superspannend liefdesverhaal die je niet los laat. Eeuwig leven lijkt aanlokkelijk maar is eeuwig leven als vampier dit ook? Doet je nadenken over de enige zekerheid in ons leven: sterfelijkheid van de mens. Zijn alle werelden door liefde dichter bij elkaar te brengen….

 

12:03 Gepost door LaSonrisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

mooi verhaal Ik heb het boek niet gelezen maar ik heb de film wel gezien. En heb zelfs al meerdere malen gezien. Het verhaal is goed. Ik kan het niet vergelijken. Maar als het zo lees komt het aardig over een. Op de film komt een vervolg genaamd Moonlight (geloof ik dat ie heet).

Je hebt een mooie blog!!!Fijne dag nog verder.

Gepost door: Bianca | 09-09-09

De commentaren zijn gesloten.