17-01-10

Zielen - Stephenie Meyer

zielen

Op de achterflap van het boek:
Wandelaar, de gastziel die Melanies lichaam gekregen heeft, wist al dat het moeilijk was om in een mensenlichaam te wonen: de overweldigende emoties, de levendige herinneringen. Maar één ding had ze niet verwacht: de vorige bewoonster weigert haar geest te laten overnemen.
Melanie vult Wandelaars gedachten met beelden van Jared, de man van wie ze houdt. Wandelaar kan zich niet verzetten tegen de herinneringen van haar lichaam, ze verlangt naar een man die ze nooit heeft ontmoet. Dat is het begin van een romantisch en meeslepend verhaal over twee meisjes in één lichaam, met dezelfde geliefde…

Mijn mening over het boek:

Spannend en romantisch tegelijk! Goed geschreven in het begin is het een beetje wennen aan het feit dat er steeds gesprongen wordt tussen de beide personages, innerlijke gesprekken… Maar eens je mee bent hoe de vork in elkaar steekt valt de schrijfstijl reuzemee. Niet echt mijn genre iets te veel science-fiction toestanden maar zeker niet slecht geschreven. De dialogen tussen de personages zijn sterk en voor wie tussen de regels leest zijn er veel mooie boodschappen verweven in het boek. Gelezen op aanraden van zus en viel mee want normaal gezien hebben we niet echt dezelfde smaak als het op boeken aan komt.

 

13:30 Gepost door LaSonrisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.