24-04-10

Haal meer uit je leven met MINDFULNESS - Marisa Garau

mindfull

Op de achterflap van het boek:
Stel, je wordt geleefd door negatieve gedachten, het leven is niet helemaal wat je ervan verwacht en je bent eigenlijk niet de persoon die je zou willen zijn… Dan kun je twee dingen doen:
1 Klagen, zeuren en vooral blijven zitten waar je zit;
2 Of jezelf stevig aanpakken en bewust gaan werken aan een nieuwe ik.
Voor de eerste optie hoef je niets te doen, je kunt gewoon blijven hangen en er nog eens een lekkere klaagzang tegenaan gooien. Heb je echter het lef om voor optie twee te kiezen, dan helpt deze gids je op weg naar een leven met minder stress en met meer zelfvertrouwen, tevredenheid en plezier.
Haal meer uit je leven met mindfulness kan ook jou helpen:
leer eerlijk te kijken naar jezelf
leer de ware oorzaak van je onrust en ontevredenheid te onderzoeken
leer stapsgewijs aandacht te hebben voor dit moment
Jouw leven is er om voluit geleefd te worden!
Marisa Garau is als voormalig copywriter en journalist ervaringsdeskundige op het gebied van stress, onzekerheid en angst. Na een periode van zinloos gezeur besloot zij bewust in te grijpen. Dankzij aandacht voor het nu – Mindfulness genoemd – veranderde haar stressvolle bestaan in kleurrijk, plezierig en zinvol leven, waarvan deze gids het inspirerende resultaat is.

Mijn mening over het boek:

Na het volgen van een cursus mindfulness word ik bewuster aangetrokken door boeken met dit thema. Dit boek is echt wel een aanrader voor wie met mindfulness wil beginnen. Het vertelt op een heel toegankelijke manier hoe je mindfulness kunt inbouwen in het dagelijkse leven en het geeft aan welke resultaten mogelijk zijn. Het verhaal van de automatische piloot en het zichzelf verliezen wordt hier heel herkenbaar verteld. Ik herken veel van wat de schrijfster meemaakte in mijn eigen leven en ook bij mij was mindfulness 1 van de sleutels om de snelheid van mijn levensritme zonder al te veel drastische wijzigingen naar beneden te halen en het gevoel te krijgen dat ik leef ipv geleefd te worden. Een groot verschil, een verademing nu weet ik wat genieten van het nu kan betekenen. Nu nog vaker erin slagen om het toe te passen en ik ben op goede weg om voluit te leven en te genieten.

12:44 Gepost door LaSonrisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.