10-12-10

Hoi, leuk dat je mijn profiel bekijkt - Martin Brester

profiel.jpg

Op de achterflap van het boek:
‘Waarom ben jij eigenlijk nog steeds single?’ Vrienden en familie van Maurits begrijpen er niets van. Zo’n leuke jongen moet toch iedereen kunnen krijgen? Hij heeft een goede baan, een mooi appartement en een groot hart, klaar voor de liefde.
Maar de liefde houdt zich schuil. En wanneer de dagen worden gevuld met lust en vrijblijvendheid, is er voor een drukke dertiger geen houvast meer. Als dan ook nog een oude vriendschap scheuren vertoont en Ware Liefde een illusie lijkt, slaat het dertigersdilemma bij Maurits onverbiddelijk toe. In paniek stort hij zich op het internet-daten. Er gaat een wereld voor hem open. Een wanhopige wereld die bestaat uit verleiding, seks en oppervlakkig contact.
Hoi, leuk dat je mijn profiel bekijkt! Is een tragikomische roman over vriendschap, onvoorwaardelijke liefde en de kunst van het loslaten. En vasthouden.

Mijn mening over het boek:

Een ontspannend boek leest vlot maar is wel een beetje voorspelbaar. De kunst van het loslaten waar hebben we dat nog gehoord… Hilarisch bij momenten. Internet-daten dat is toch iets apart die meestal niet zo goed afloopt.

17:22 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.