18-01-11

500 bieren een praktische en makkelijk leesbare gids over de wereld van bier - Zak Avery

500bieren.jpg


Op de achterflap van het boek:

Dit boek is een feest rondom het alom geliefd bier – de verscheidenheid in smaak, geur en kleur. Aan het einde van dit boek – na een deskundige rondleiding door de wereld van het bier – bent u een allround bierkenner. Geniet van deze reis; neem een biertje.
Zak Avery is bierkenner en journalist. Doordat hij jarenlang als specialist in de verkoop van bieren werkzaam is geweest, heeft hij een ereplaats verworven onder de meest vooraanstaande auteurs op het gebied van bier. Hij is lid van het comité van het British Guild of Beer Writers en in 2008 krijg hij de hoogste onderscheiding: Beer Writer of the Year. Wat voor de meeste mensen een droombaan zou zijn, is voor hem realiteit; hij wordt geregeld gevraagd als jurylid bij bierproeverijen, waaronder de befaamde International Beer Challenge, een wedstrijd waarbij jaarlijks de vijftig beste bieren ter wereld worden gekozen.

 

Mijn mening over het boek:

Tof boekje met veel leuke weetjes over bier en het brouwen ervan. Leuk ook dat er niet enkel Belgische bieren aan bod komen. Duvel is één van zijn favorieten meer hoef ik niet te zeggen zeker?!

19:22 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.