18-01-11

Bekentenissen van een minnares - Milla Fonteyne

minnares.jpg

Op de achterflap van het boek:

Voor haar de grote liefde, voor hem de laatste...

Wat gebeurt er als hij thuiskomt? Sluipt hij eerst de badkamer in om alle sporen van mij uit te wissen? Of is hij niet meer fysisch met zijn vrouw en interesseert het haar toch niet meer? Zou hij doordrongen van mijn geur naast haar gaan liggen? Nee, dat kan hij niet maken. Stel dat ze zich 's nachts tegen hem aan nestelt en me ruikt! Ik zou het meteen ruiken moest mijn man van bij een andere vrouw komen.. Jezus, wat een toestand! Zou ze zich überhaupt nog tegen hem aannestelen? Ik hoop van niet.
Viktor is 51, Ina 26 – net zo oud als zijn huwelijk – wanneer ze elkaar ontmoeten. Een liefdesverhaal, klassiek vanwege de noodlottige onmogelijkheid. Ongewoon vanwege de hardnekkigheid waarmee de hoofdpersonages datzelfde noodlot negeren. Is er sprake van liefde? Of gaat het om een louter dierlijke, haast onbenullige drang met talloze slippertjes als gevolg. Ina wil achterhalen of ze de status van minnares – die van het prille begin een duistere schaduw over deze relatie trekt – kan overstijgen. Dus besluit ze de man van haar dromen voor zich te winnen. Maar gebruikt ze daarbij de juiste strategie?

Mijn mening over het boek:

Een boekje over liefde en hoe liefde blind maakt en tot absurde situaties kan leiden. Is het liefde of verlangen. Wat is erger verliefd zijn of een ondraaglijk verlangen…. Beiden maken je gek.

19:30 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.