12-03-11

Haremmeisje - Jillian Lauren

HAREM.jpg

Op de achterflap van het boek:

De achttienjarige Jillian Lauren begint vol goede moed aan een opleiding aan een New Yorkse toneelschool, maar komt al snel in aanraking met een man die op zoek is naar knappe meisjes die de feesten van een rijke zakenman in Singapore op willen fleuren. Niet echt mensenschuw, maar misschien wel meer dan een beetje naïef zit Jillian een paar dagen later in het vliegtuig naar Borneo, waar ze uiteindelijk achttien maanden zal verblijven in de harem van prins Jefri Bolkiah, de jongste broer van de sultan van Brunei. Ze verruilt haar groezelige flat in New York voor een weelderig paleis waar ze over met gouddraad doorschoten tapijten loopt, en waar haar artistieke vrienden plaatsmaken voor een verzameling jaloerse schoonheden…
Het paleis van de sultan, een charmante prins, en een flinke portie decadentie: Haremmeisje is niet alleen een intrigerend boek dat zich laat lezen als een eigenzinnig modern sprookje, maar vooral een verhaal van een jonge vrouw op zoek naar zichzelf.

 

Leuke ontspanningsliteratuur, hier en daar herken je jezelf wel in de manier waarop Jillian op zoek gaat naar zichzelf al loopt het voor haar wel op extremen af. Leuk geschreven.

Mijn mening over het boek:

11:43 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.