21-07-11

Los Zand - Patrick Bernauw

Los Zand.jpg

Op de achterflap van het boek:
Vincent Vandeweghe laat een veelbelovende carrière als manager schieten voor een reis door de woestijn van Namibië. Hij weet zijn vriendin Sylvie en zijn vrienden Maarten en Willem te overtuigen om halsoverkop met hem mee te gaan. Maarten en Willem nemen ook hun vriendinnen Julie en Charlotte mee, zodat het reisgezelschap uiteindelijk zes mensen telt, allen dertigers op het keerpunt van hun leven. Deze drie jonge koppels willen zich nog een laatste keer aan een onbezonnen en wild avontuur wagen voor ze zich definitief settelen. Het moet de reis van hun leven worden. Maar onderweg komen ze voor grote verrassingen te staan.
Maarten begint zich vragen te stellen bij het gedrag van zijn beste vriend Vincent, Charlotte blijkt er een eigen agenda op na te houden en Julie bekent een misstap uit het recente verleden. Door de onverwachte onthullingen gaat de vriendschap tussen de zes stilaan barsten vertonen. Bovenal dringt één vraag zich steeds prominenter op: wat is de ware bedoeling van deze reis?

Mijn mening over het boek:
Ik heb de tv-reeks niet gezien maar als die even goed is als het boek dan heb ik wel degelijk iets gemist. Het plot zit zeer goed in elkaar, het tempo is ideaal om je steeds nieuwsgieriger te maken en aan te zetten aan één stuk door te lezen. Zeker een aanrader!

11:04 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.